Wormenhotel Nr. 3 Duurzame Top 100

wormenhotel

Wormenhotel pakt de 3e plek! 

De Trouw Duurzame 100 (2019)

Wat een goed nieuws voor de wormenwereld! Het wormenhotel staat op de 3e plek van de Duurzame 100. Voor de elfde keer presenteert dagblad Trouw de Duurzame 100. Een lijst met de 100 meest duurzame initiatieven van dit moment. Op de ranglijst pronken dit jaar de circulaire groene denkers en doeners van Nederland. Andere jaren waren dat wetenschappers, politici en bedrijven. Dit jaar de groene doeners en kleine startups van dit moment, bekijk hier het wormeninitiatief in de Duurzame 100.

Wormenhotel starten

Arie van der Ziel en Peter Jan Brouwer timmeren met hart en ziel aan de weg om het wonder van de wormen te verspreiden. Wormenhotel.nl is het platform waar je ook kunt aansluiten om een wormenhotel te starten!

Zelf starten met een wormenbak

Wil je alvast beginnen? Maak dan zelf een wormenbak van emmers of koop er een in onze shop. Onze ervaring is dat klein starten de propeller is voor grote wormen wonders! Een wormenhotel starten kan al eenvoudig met een paar oude mayonaise emmers van de plaatselijke snackbar.

 

Cookies gaan niet in het wormenhotel. We gebruiken ze om je een betere ervaring te bieden op onze website.