Bij eWoodz geloven we in groen én circulaire innovatie. Zelf bijdragen aan een groenere wereld en dat mogelijk maken voor iedereen is onze missie! Met innovatieve consumenten producten bieden we gereedschap voor een groene toekomst.

Het regenereren van onze planeet door lokaal aarde te maken met een wormenhotel is leuk en verdient zich op vele vlakken terug. Iedereen heeft keuken afval wat je nu zelf kunt omzetten in het zwarte goud. Wanneer je je afval ziet veranderen in vitale aarde voor je eigen rekje met verse tuinkruiden, je eigen appelboom of kamerplant, ervaar je dat jouw aarde leeft!

eWoodz – Bit of green in life!

Als erkend leerbedrijf leiden we studenten op:

eWoodz
4.8
Gebaseerd op 184 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bezorgd met de fietskoeriers van:

LaurensLaurens
07:30 07 May 24
In mei 2023 een wormenhotel gekocht, komt met instructieboekje en alles wat je nodig hebt. De wormen hebben buiten de winter overleefd en zijn weer lekker bezig al ons keukenafval te verteren tot compost. Je ruikt niet eens dat ze er staan!
Merel KramerMerel Kramer
09:28 26 Apr 24
Emmeline de MooijEmmeline de Mooij
08:46 26 Apr 24
Het systeem werkt goed. Soms lekt er een klein beetje vloeistof door de gaten aan de zijkant, wat op de grond beland, maar het ruikt niet. Je kunt het niet onbeschermd buiten laten staan, dat hebben wij een seizoen per ongeluk gedaan, toen ging het hout al snel rotten aan het onderste gedeelte. We merken dat 3 etages te weinig is voor een gezin van 4 personen.
Riens lemmenRiens lemmen
12:52 25 Apr 24
Ton VogelsTon Vogels
12:49 25 Apr 24
Speciaal thuis gebleven voor de bezorger, komt deze pas de dag erop. Dus baal hier goed van. Product lijkt verder in orde, ga dit weekend opstarten.
Tobias DavidsonTobias Davidson
20:02 24 Apr 24
Ik zie dat ik mijn wormenhotel bijna een jaar heb, en ik heb er zoveel plezier van. Elk voorjaar haal ik er genoeg wormengrond uit om mijn eigen potgrond te maken. Wormen blij, ik blij, tuin blij.
Ik ben heel blij met mijn wormenhotel. Goede service en nu bijna een jaar verder nog steeds activiteit in het hotel. Mijn planten doen het ook super op de voeding die ik van het hotel aftap.
Margaret LouwersheimerMargaret Louwersheimer
15:06 19 Apr 24
Geweldig bedrijf; is heel makkelijk te bereiken. Ze staan je altijd erg vriendelijk te woord en geven fijn advies of ondersteuning als dit nodig is. Trouwens is de wormen hotel een geweldig idee, zeker als je wat kleiner woont.
Sjef LeijsSjef Leijs
20:51 11 Apr 24
Het wormenhotel functioneert prima. Kleinzoon vindt het ook prachtig, om al die wormen te zien en om de wormen mest ermee uit te halen. Een zwager heeft inmiddels ook al eenzelfde wormen hotel gekocht.
M PM P
04:43 11 Apr 24
B.L.P van de VeldeB.L.P van de Velde
21:06 10 Apr 24
Heel goed resultaat met deze wormenbak TOP!
Caroline van de PoelCaroline van de Poel
21:06 10 Apr 24
Wormen zijn heel actief, hotel werkt super goed. Leuk om te zien ook.
Johans VisieJohans Visie
15:01 10 Apr 24
Nav een LinkedIn post (50k views) van mij mbt wormenhotels, moest ik er uiteraard zelf ook 1 hebben. Tot volle tevredenheid, ook met het stappenplan, vul ik deze maandelijks met pulp. Al 1x goede compost geoogst.
Evelyne HoekEvelyne Hoek
13:24 10 Apr 24
Erg blij met mijn aangeschafte wormenbak. Vond het in het begin best even spannend, al die wormen. Zouden ze gaan ontsnappen of zou de bak gaan stinken? Maar het is me alles meegevallen. De wormen blijven keurig in hun bak en je ruikt er niets van. Zou niet meer zonder willen!
I BakkerI Bakker
14:32 13 Nov 23
In het voorjaar heb ik bij EWoodz een wormenhotel met starterskit gekocht. Duidelijke instructie, weinig onderhoud met een prima opbrengst!
Joke AldenhovenJoke Aldenhoven
11:14 07 Nov 23
Leuke manier om het keuken- en tuinafval te kunnen recyclen.Was in het begin lastig om de zuur- en vochtigheidsgraad juist te krijgen, daardoor veel last van vliegjes en mieren. Maar na een tijdje werkt het nu goed.
jennifer kerkvlietjennifer kerkvliet
19:38 06 Nov 23
Een half jaar geleden hebben we een wormenhotel gekocht. Mijn kindjes en ik vonden het een feestje om het in elkaar te zetten, reuze interessant al die kriebelende wormen. Regelmatig gaan ze mee om de wormen te voeren. Het is weinig werk en ik vond het fantastisch om de eerste bak met compost aan mijn plantjes te mogen geven.
RienRien
16:12 02 Nov 23
bram goversbram govers
15:14 02 Nov 23
Het wormen hotel, geweldig hoe je mee gaat leven met de wormen! We proberen ze zo gevarieerd mogelijk te voeren (ofwel ons afval te slijten 😉 ) en dat lijken ze heerlijk te vinden. Nu al één compost ‘oogst’ gehad en al regelmatig de ‘wormen thee’ terug gekregen als dank en daar zijn onze planten weer erg blij mee! Er ontstaat zo een mooie cirkel! Aanrader dus!
AngeliqueAngelique
15:10 02 Nov 23
Zeer goede service (heldere antwoorden op vragen en bereidheid om dingen uit te zoeken)
eva veva v
14:42 02 Nov 23
Goede service, duidelijke instructies en ik heb heel veel plezier van mijn wormenhotel! Ik vind m prettig in gebruik, mijn kamerplanten genieten van de wormenthee en ik heb al een paar vakken mooie compost kunnen oogsten.
Maaike BaanMaaike Baan
12:27 02 Nov 23
Nooit gedacht dat ik zoveel van wormen kon houden. Ik kan een boek volschrijven over waarom dit wormenhotel een aanrader is, maar ik hou het kort: de starterskit is heel gebruiksvriendelijk, met een boekje met duidelijke instructies en antwoorden op al je vragen. Als je hotel eenmaal is opgestart geeft het veel voldoening: de wormen zetten schillen en restjes om in prachtige compost en voedzame vloeistof die je aan je planten kunt geven. Het is een soort kleine kringloopfabriek voor je balkon of tuin. Als ik mensen over de vloer heb vraag ik vaak of ze m’n wormen willen zien. Dat klinkt misschien raar, maar let op m’n woorden: het worden toch een soort huisdieren.
Ilona PentermanIlona Penterman
17:36 01 Nov 23
Snelle levering, duidelijke instructies en werkt perfecto!
Ilona PentermanIlona Penterman
14:02 31 Oct 23
Boris KooijBoris Kooij
07:52 31 Oct 23
afgelopen jaar een wormenhotel gekocht bij eWoodz. Zeer tevreden over, goede kwaliteit en snelle levering!
LindaLinda
10:54 30 Oct 23
Wormenhotel gekocht. Doet het goed, wel wormen bijgekocht. Ze verwerken minder dan ik gedacht had. Wormenhotel is op zich een goed artikel echter is het van plastic, en gezien het ook in de wind buiten staat.. Heb ik er maar stenen opgelegd ter verzwaring.al had ik hier van te voren over nagedacht had ik een houten hotel gekocht.
Jelmer VeltmanJelmer Veltman
10:33 30 Oct 23
Prima aankoop. Functioneel prima en het werkt naar verwachting. Na verloop van tijd bouw je vanzelf kennis op over wat je er wel en niet in kunt doen.Enig minpuntje vind ik de kleur. Terracotta klinkt veel beter dan de oud rode plastic kleur die het is.
Tanja van DijkTanja van Dijk
10:21 30 Oct 23
Ik ben zeer tevreden over het wormenhotel. Werkt perfect. Stinkt niet, ziet er goed uit en weekt makkelijk .Al veel wormencompost kunnen “ oogsten “
Y IjsmanY Ijsman
16:55 13 Jul 23
Overzichtelijke site en alles netjes uitgelegd. 4 maanden in bezit en het werkt goed. Aanrader
willemijn Rademakerwillemijn Rademaker
12:32 13 Jul 23
Zo leuk, handig en ook leerzaam voor de kids!
A V (ParvaDolo)A V (ParvaDolo)
15:48 12 Jul 23
Goeie spullen en veel. Ook een uitstekende communicatie en klantvriendelijkheid!Mijn wormen bak was op een gegeven moment zo erg aan het stinken dat ik niet meer wist wat ik moest doen.Mailtje gestuurd en antwoord gekregen, na enkele dagen al verbetering, ook nog kort telefonisch contact gehad over de problemen en het resultaat was dat ik na drie weken weer een redelijk werkende wormenbak had!Top! Spullen verkopen kan iedereen, klanten tevreden houden is een aparte vaardigheid en dat hebben ze zeker gedaan. Vandaar de vijf sterren!
Mimi LeussinkMimi Leussink
10:40 12 Jul 23
Wat een mooi eWoodz wormenhotel heb ik vorig jaar gekocht!!Ik wilde mijn eigen groenafval composteren maar heb niet genoeg tuin. Nu zijn de wormen voor mij aan het werk. Ze doen het heel goed en ik heb al een toren van 5 bakken!! Op naar de 8!!!
Dorine WapstraDorine Wapstra
09:36 12 Jul 23
Werkt prima, goed systeem.Compost en wormenthee geven een fijne boost voor de tuin
S LS L
09:00 12 Jun 23
Duidelijke site inclusief video's met uitleg. Nadat mijn vraag via de mail snel was beantwoord heb ik gelijk besloten een wormenbak te kopen bij eWoodz. Het product is goed en op tijd aangekomen. Er zat een duidelijke handleiding bij. Al met al een zeer positieve ervaring.
Hans CloostermanHans Cloosterman
14:38 17 May 23
Het wormenhotel bevalt goed, maar... de gaatjes in de deksel laten bij regen zoveel water door dat de onderste bak in het (regen)water komt te staan.Ik heb hierover gebeld, maar toen werd verteld dat de gaatjes zo klein waren dat het geen kwaad kon, Dat is dus helaas niet het geval.Wij hebben het opgelost met een plank het hotel.
Duidelijke toelichting en uitleg op de site over een wormenhotel, snelle en goede service, klantenservice reageert snel en adequaat op vragen. Fijn product, wij zijn blij met onze nieuwe huisgenoten (buiten wel hoor, dat is voor iedereen leuker 😉 )
Lisa BaartLisa Baart
08:14 11 May 23
Super blij met mn Wormenhotel! Mn moeder heeft er ook erntje gekregen voor haar verjaardag. Als je hem binnen zet heb je het hele jaar door compost, mnkamerplanten staan er fantastisch bij
Annelies DouzeAnnelies Douze
20:10 25 Apr 23
Een mooi wormen hotel. Compact en makkelijk uit te breiden.Het was wel even schrikken toen ik me realiseerde dat ik nu 'huisdieren' heb. Dus er moet wel iemand zorg voor dragen wanneer ik op vakantie ben.
Judith ElzingaJudith Elzinga
09:22 21 Apr 23
Heb nu een jaar of vier een #wormenhotel en deze stapelbakken werken fantastisch! Absolute aanrader voor iedereen om je GFT snel te verwerken en supervoeding voor je planten te krijgen!
Jetty BrediusJetty Bredius
12:43 20 Apr 23
Ben blij, dat ik het wormenhotel voor mijn verjaardag kreeg. Na een vraag kreeg ik een uitgebreide mail die ik nu steeds kan raadplegen. De eerste compost die ik geoogst heb zag er prachtig uit en ik heb daarin gezaaid dat nu al opkomt. Dit is het leukste cadeau ooit.
Sylvia van der GeestSylvia van der Geest
12:20 20 Apr 23
Goede service, snel geleverd. De wormen ? hebben al vele nakomelingen! De wormenthee is fantastisch als bemesting voor binnen- en buiten planten.Heel gaaf om te zien.
Pascal NinaberPascal Ninaber
20:44 23 Dec 22
Wat een top kado. Het idee achter de wormenbak is alleen al een geweldig initiatief, compost voor je eigen tuin, maar dat het daarnaast ook nog eens snelle en vooral fijne communicatie oplevert is super. Levering kon op datum gekozen worden.
Jeannette WeijersJeannette Weijers
15:46 08 Oct 22
Geweldige service!! Gedetailleerde informatie zoals de handleiding om het hotel in elkaar te zetten maar vooral ook over het dieet voor de wormen. Het wormenhotel heeft een mooie vormgeving, solide kwaliteit en prima afwerking. Maar ook hulp bij de bestelling. Ik kan iedere tuinliefhebber dit aanraden! Jeannette Weijers
rien heuverrien heuver
15:31 07 Sep 22
Het juiste adres voor een wormenhotel, persoonlijk gekozen voor een kunststof variant met starterskit.Geheel snel thuis ontvangen met een duidelijke beschrijving voor de opstart en oog op duurzaamheid. De bakken zijn zo’n 3mm dik en kunnen tegen een stootje.In vergelijking met andere aanbieders bood Ewoodz de beste kwaliteit voor een vergelijkbare prijs!
An BAn B
05:50 03 Sep 22
Dit voorjaar was ik gestart met mijn wormen experiment in een grote pot. Al gauw was er de conclusie dat het lastig is om te zien of het goed gaat met de wormen. Natuurlijk kan je iedere keer in de pot rond graaien, maar dat was niet mijn bedoeling. Ik wil de wormen zomin mogelijk storen zodat ze optimaal kunnen functioneren.Bij eWoodz zag ik een mooie starterkit met 4 etages. Wat ook zeker hielp om bij eWoodz te kopen is de zeer verzorgde website, waar je vele vragen worden beantwoord. Ook op YouTube zijn filmpjes te vinden over dit wormenhotel.Eenmaal ontvangen was ik verrast over de degelijkheid en over de zeer eenvoudige montage. Mijn eigen wormen erin en de gekregen wormen erbij en ik had een goede start. Nu 2 maanden verder is etage nummer 3 in gebruik. Onder het kraantje heb ik een 5 liter emmertje met deksel onder gezet. Gaatje in het deksel met een stukje tuinslang aan het kraantje, werkt perfect. Nog steeds heel blij met mijn aankoop.
Jolanda NioJolanda Nio
20:59 01 Sep 22
Wat een prachtig wormenhotel. Gemaakt van gerecycled plastic, makkelijk in elkaar te zetten en mét een duidelijke handleiding. Succes verzekerd. Ik hoop dat jullie er nét zo enthousiast over zijn als ik. Werkt als een Pierelier!Mijn wormenstapelhotel heeft inmiddels de naam : crawtly towers
Nicole HaanNicole Haan
15:50 01 Sep 22
Prima aankoop: snel geleverd met een zeer duidelijke stap voor stap startersinstructie. In het boekje is tevens, heel handig, aangegeven hoe per week de volgende en welke volgende stappen moeten worden genomen om het wormenhotel in actie te krijgen. Wij zijn zeer tevreden over het wormenhotel.
Remco van WingerdenRemco van Wingerden
11:21 01 Sep 22
Super leuk! Goed product, uitgebreide handleiding. Ook als je niet eens het verschil weet tussen een worm en een rups, zul je precies weten wat je met dit wormenhotel moet doen. Top! 🙂
Kees den BoerKees den Boer
11:07 01 Sep 22
Mooi wormenhotel met een bloembakken erboven. De wormen hebben het erg naar hun zin en zijn lekker aan het composteren.
Rita SchoonmanRita Schoonman
10:49 01 Sep 22
Ik heb fantastisch advies gekregen van eWoodz. Meegedacht en doorgedacht. Een bevlogen ondernemer met een missie. En wat voor een missie. Dit maakt dat er weer respect voor het bodemleven ontstaat.Mijn wormenhotel doet het fantastisch. De wormenthee zorgde gelijk voor een enorme groeispurt bij bepaalde planten. Dit is wat mijn tuin nodig had. Ik was al eerder bezig geweest met bokashi. Maar dat was veel gedoe en de stank was niet prettig. Hoewel het resultaat wel erg goed was. Het wormenhotel is praktisch geurloos.Ik had al eerder wormenmest bij een groot bedrijf gehaald dus wist wat de potentie was.Dit wormenhotel heeft weer een hele boost gegeven in de circulariteit op eigen erf. En zet weer vele deuren open naar nog andere toepassingen.
w hw h
16:49 16 Aug 22
Leuke en duurzame manier om je gft afval te verwerken. Vriendelijke en behulpzaam personeel ook die echt de tijd voor je neemt.
Louise WillemseLouise Willemse
18:25 19 Apr 22
Mooi wormenhotel. Ook gelijk goede uitleg.Is na 2 maanden in volle werking. Ben er heel blij mee en mijn plantjes op de volkstuin ook!
Bep meeuwisseBep meeuwisse
15:45 18 Apr 22
Ik vond het niet moeilijk het wormenhotel in elkaar te zetten. Het duurt alleen wel lang voordat het groenafval gecomposteerd is. Mag ik er andere wormen (uit een andere composthoop) aan toevoegen of krijgen de wormen dan ruzie?
Thomas van der kruisThomas van der kruis
17:31 15 Apr 22
Mooie wormentoren besteld die ik met veel plezier enige maanden gebruik nu! Degelijk product!
Nienke KokNienke Kok
16:14 15 Apr 22
Beste plek voor een wormenhotel.Snelle en goede service. Bezorging liep niet helemaal goed door bezorgdienst, maar daar hebben ze bij ewoodz goed op gereageerd en moeite gedaan om het pakket op de goede plek te krijgen. Onze pieren zijn heel gelukkig!
Frans KönstFrans Könst
15:06 15 Apr 22
Wormenhotel voldoet prima, kwaliteit is goed, prima site, goede levering en gemakkelijk in gebruik!!Denken er over na om nog meer bakken bij te bestellen….
Snelle levering, eenvoudige montage en veel nuttige informatie in de stap-voor-stap-handleiding die bij de bak zat. De bak staat hier nu zo'n twee maanden en lijkt prima te werken; hoop over een maand of wat onze eerste verdieping te kunnen oogsten. De wormen zijn in aantal gegroeid en lijken tevreden!
Hans van BekhovenHans van Bekhoven
14:08 15 Apr 22
Het wormenhotel is op 13 januari in bedrijf gegaan en het werkt als een tierelier, mede dankzij de tips en trucs eWoodz. Ik kreeg alles wat een wormenhotel nodig heeft om hem op te starten. In 3 maanden is de klantenkring ( wormen ) al aardig uitgebreid en wordt het aangeboden voedsel zeer op prijs gesteld. Kort samengevat, een aanrader, gewoon proberen. Succes.
Bonnie ReynellBonnie Reynell
10:29 03 Mar 22
Een prima wormery! Ik zou alleen een vierde bakje erbij willen bestellen. Deze wormenhotel is iets kleiner dan een die ik eerder heb gehad in Engeland.
Gaby WesselsGaby Wessels
14:22 24 Feb 22
Duidelijke instructies en eenvoudig in elkaar te zetten.
Sarina UilenbergSarina Uilenberg
12:44 24 Feb 22
Afgelopen herfst een wormenbak gekocht inclusief wormen. Tot nu toe bevalt het goed! Vanwege de winter duurt het even voordat de wormen volledig actief zijn, maar het mengsel blijft lekker bossig ruiken en ik kijk ernaar uit binnenkort de eerste compost te oogsten.
Annuska HendriksAnnuska Hendriks
19:05 22 Feb 22
Er is hier veel activiteit in het wormenhotel. Wat ontzettend leuk om wormen, cocons en baby-wormpjes te bestuderen. Het was niet moeilijk om te starten met de bijgeleverde informatie. De bak stinkt écht niet. En de kokosvezeldoek op de toplaag wordt erg gewaardeerd door de wormen. Ik heb onlangs 1 bak kunnen oogsten. Mooi op tijd voor de start van het tuinseizoen!
Gijs de LangeGijs de Lange
09:06 12 Nov 21
Snel en netjes verzonden. Super leuk product, zit goed in elkaar en doet zijn werk prima!
Arno RamakerArno Ramaker
08:52 12 Nov 21
Snel geleverd, goede prijs en kwaliteit
Martin VonkMartin Vonk
17:40 11 Nov 21
Erg blij met het wormenhotel ! Superleuke manier om je GFT afval te verwerken.
Linda van BergenLinda van Bergen
14:13 01 Nov 21
Zo leuk, en zelfs in oktober/november super opgestart. Zoveel wormenthee dat we ons afvragen wat ee er allemaal nog meer mee kunnen doen!
m kelderhuism kelderhuis
05:24 02 Sep 21
Ben enorm tevreden over wormen hotel.Makkelijk in gebruik, en goed voor mijn sier planten.
Danielle BotDanielle Bot
10:15 01 Sep 21
Ik ben heel enthousiast over mijn wormenhotel. De populatie heeft zich volgens mij al aardig uitgebreid. Ik moet alleen nog iets verzinnen zodat mijn wormenhotel droog staat. Nu komt er best wel water in bij een forse regenbui. Dat voer ik via het kraantje weer af en geef ik aan mijn planten, dus op zich ook niet heel erg. In de natuur gebeurt dit ook. Maar toch. Ik heb de eerste extra bak erop staan. En heb dus nog geen compost geoogst. Ben heel erg benieuwd hoe mijn planten er dalijk op gaan reageren. Heel leuk om mee bezig te zijn.Alles was keurig met de post verzonden. Wormen kwamen in prima conditie aan.
CobraCobra
09:26 01 Sep 21
Prima levering, duidelijke handleiding. Wormen zijn actief, nog niet heel veel voeding gegeven
Mischa de BruijnMischa de Bruijn
09:20 01 Sep 21
Mooi wormenhotel en fijne service! De leveringsdatum klopte niet helemaal maar dat zal wel ergens een miscommunicatie zijn..
Goede service van eWoodz! Er was bij de levering van ons wormenhotel iets niet goed gegaan. Een e-mailtje gestuurd en binnen twee dagen was het opgelost! Dank je wel eWoodz. Ons wormenhotel floreert nu!.
Remco JansenRemco Jansen
11:24 08 Jul 21
Inmiddels bijna twee maanden onderweg en mijn wormenhotel doet het fantastisch. Bij het stellen van enkele aanvullende vragen heeft eWoodz uitgebreid geantwoord. Hele fijne service. Een nabestelling van een extra lade, een kokosmat en een snoepje voor de wormen is opnieuw correct en snel geleverd. Als je overweegt zelf te starten kan ik eWoodz van harte aanbevelen.Groet,Remco
Peter Van Der HamPeter Van Der Ham
09:30 14 Jun 21
Het hotel staat er nu 2 weken en ik heb al wormen bezig gezien.Het opbouwen was echt een makkie, ook door de duidelijke video.Veel succes verder. Hartelijke groeten van Edith Vermeer, Den Haag.
Liesbeth StaphorstLiesbeth Staphorst
10:50 11 Jun 21
Prettig contact en ruimte om al mijn vragen te beantwoorden. De wormen zijn er nu een week en het gaat goed! Ik vind het leuk en hoop dat het allemaal gaat lukken! ( de wormen een fijne plek en wij veel wormenmest voor onze tuin)
Naomi de BruijneNaomi de Bruijne
07:20 11 Jun 21
Via pre-order duurde het even voor het wormenhotel binnen was, maar heb gedurende die tijd goed contact met ze gehad. Heel blij met het wormenhotel en de duidelijk instructies die erbij zaten.
Andre BoevinkAndre Boevink
18:03 10 Jun 21
Goede communicatie. Door externe oorzaak was de levering vertraagd en hierover werd goed gecommuniceerd. We zijn blij met ons pierenhotel. Hopelijk zijn de pieren ook blij met ons (voedsel).
janneke poldermanjanneke polderman
17:43 10 Jun 21
Staat van het wormenhotel na een week. Zoals in de handleiding staat vergt het wat geduld voordat de beestjes zich er doorheen gewurmd hebben:-)
Ineke de GraafIneke de Graaf
14:12 10 Jun 21
Het wormenhotel arriveerde iets later dan verwacht. Ik kijk elke dag wat deze bezig dieren weer uitvreten en opeten. Ik verheug me op het resultaat uiteindelijk.
Chantal StoffelsChantal Stoffels
15:24 25 Apr 21
Wat een goede service en heldere communicatie van deze onderneming. Kwaliteit van het hotel is uitstekend! Onze wormen hebben het naar hun zin.. ?
Saskia BlomSaskia Blom
20:25 15 Apr 21
Blij met het wormenhotel, leuk om ermee in de weer te zijn! Hoop op veel compost voor mijn planten???? Goede service en snelle reacties op mijn vragen.
GielGiel
16:13 10 Mar 21
Goede, snelle service mét humor. Ook telefonisch toen ik nog wat vragen had. Ik ben er heel blij mee, op naar een duurzame wereld. Bedankt!
Dian KoppersDian Koppers
08:08 24 Feb 21
Super service. Had mijn adres verkeerd doorgegeven. Kreeg netjes een mail en is nogmaals gratis verzonden naar mijn juiste adres. Heel erg bedankt!
Heleen BosHeleen Bos
13:08 01 Feb 21
Tobias van Deursen heeft mij meerdere keren geïnformeerd en geadviseerd bij de aanschaf, opzet en toen het mis ging bij de doorstart van mijn wormenhotel. En dat terwijl ik mijn wormenhotel elders kocht omdat hij de bak die ik wilde toen niet op voorraad had. Ik beveel dit bedrijf van harte aan. Hartelijk dank Tobias!
ricardo teeuwenricardo teeuwen
12:00 01 Feb 21
Niets dan lof! De wormenbak bestellen werkt simpel en intuïtief. De bak wordt snel verstuurd en is goed in elkaar te zetten. Bij vragen achteraf krijg je snel en uitgebreid antwoord via mail!
Teulings ZafirovskiTeulings Zafirovski
14:05 14 Dec 20
de bak met alle toebehoren werd thuis op overeengekomen tijdstip afgeleverd. Gelijk geïnstalleerd. Super tevreden over de info en levering.Net na bijna twee weken heb ik een vraagje. Rechtstreeks gesteld wacht op antwoord.
Jan OuwehandJan Ouwehand
09:16 04 Dec 20
Prima. Bij de eerste zending zaten er geen wormen in de aangeleverde zak, maar kreeg na mijn telefoontje direct een nieuwe zak met een overvloed aan wormen gestuurd. Het enige is dat het niet zo helder is wat je moet zien gebeuren! We hebben hem nu twee maanden, maar er komt nog geen druppel vocht uit, wanneer moet je de onderste bak nu leegmaken? En zit daar dan iets anders in dan dit wat ik er in het begin in moet doen? De informatie op dat punt laat te wensen over. We rommelen nu maar wat....
Korrie Van Den HeuvelKorrie Van Den Heuvel
10:50 03 Dec 20
Goede service en uitleg, gemakkelijk in elkaar te zetten, de wormen zaten de volgende dag al in de bovenste bak.
Derk SchipperheijnDerk Schipperheijn
17:05 02 Dec 20
Dit was net wat ik zocht. De wormen hebben het goed naar de zin in het mooie wormen hotel. Zelfs mijn vrouw die niet van wormen houd vindt het geweldig.
Anthony CoenenAnthony Coenen
14:37 02 Dec 20
Super leuke, vlot lopende en vruchtbare samenwerking gehad met eWoodz.Van ZOOM sessie over wormenhotels, naar bestellingen, naar subsidie aanvraag, naar financiële afwikkeling, naar de levering aan huis, alles TOP geregeld. Dank en succes.
wolbertvandijkwolbertvandijk
13:54 02 Dec 20
Iedereen aan een wormenhotel! Enorm leuk om die beesten te zien krioelen in die bak. Soort van huisdieren buiten. Je krijgt gratis compost en 'pokon' en je groente is gelijk opgeruimd. Minder afval en minder stank.Hou wel rekening met fruitvliegen in de bak als je de deksel open doet. Als de deksel gesloten heb je er geen last vast. Algemeen: leuke toevoeging op het balkon en tuin.
Adrie van der VenAdrie van der Ven
16:22 03 Nov 20
Zoek je rustig, nuttig en ijverig gezelschap? Start een wormenhotel!Deze bescheiden hotelgasten verwerken zonder morren je (bio) groenafval tot supermest voor je tuin en je kamerplanten.
Dennis BreukerDennis Breuker
17:04 22 Oct 20
Vlotte afhandeling, flexibele omgang met wensen. En als er een keer iets niet helemaal goed gaat met de bezorging dan wordt het snel opgelost.
Nick VeraartNick Veraart
15:13 12 Oct 20
Na wat opstartproblemen in mijn wormenbak, uitstekend en snel geholpen met meerdere adviesen.
coby prinscoby prins
16:47 01 Oct 20
Sinds april logeren de wormen in de hungry bin in mijn tuin en binnenkort ga ik voor het eerst het zwarte goud oogsten. De wormen zijn de warme zomer goed doorgekomen. Ik ben blij met de dure aankoop en hoop er samen met de wormen en planten jaren plezier van te hebben
Tanit ManchesterTanit Manchester
15:49 16 Sep 20
Ontzettend goeie manier waarop je compost kunt optimaliseren en bodem verbetering! Daarnaast ook nog eens erg leuk voor de nieuwe generatie om te leren over de mogelijkheden van green life!
Jorijn SmitJorijn Smit
10:17 31 Aug 20
Super! Was al een tijdje op zoek naar zoiets maar die ik kende was me veel te duur. Deze prijs is niet te verslaan.Nu eindelijk een plek waar ik al mn GFT in kwijt kan zonder het voorgoed zomaar weg te gooien. Eerst mezelf nog inlezen via het boek Worms Eat my Garbage!Enige tip: schroeven zaten me iets te iel op het rooster dus heb er nog een ringetje aan toegevoegd.
L IerL Ier
08:25 29 Jun 20
Ben je op zoek naar een starterskit voor een wormenhotel? Dan zit je hier helemaal goed!!!! Nadat de bestelling geplaatst was kreeg ik een vriendelijk bericht dat er meerdere kleuren beschikbaar waren, dus ik had het geluk dat ik mocht kiezen. Even daarna werd het hotel bezorgd, met Engelse handleiding, maar nog voor ik het wist had ik al een email met een Nederlandse handleiding van Tobias. Ik had nog enkele vragen per mail en kreeg vrijwel direct antwoord. Een ontbrekend deel werd direct bezorgd. Als alle bedrijven deze service en communicatie zouden hebben, dan was de wereld een stuk fijner. Dankjewel eWoodz!! 🙂
Anne LausbergAnne Lausberg
11:56 25 Jun 20
Dank je wel voor je uitgebreide antwoord! Het is me nu heel duidelijk! Ik ben heel benieuwd naar hoe het verloopt. Nogmaals dank, ik ben blij dat ik bij jou het wormenhotel heb gekocht!Met vriendelijke groet,Anne
Jacqueline  Hübers Jacqueline Hübers
20:31 08 Apr 20
Levering is vandaag binnengekomen. Geen probleem dat het wat langer duurde, dat is normaal op dit moment en jullie hebben dit ook direct aangegeven via een persoonlijke e-mail.Hebben alles direct opgebouwd, jullie video en uitleg was super te volgen!Bedankt voor de goede service! We zijn super blij en benieuwd...
Arne SmitArne Smit
06:00 26 Mar 20
Weekje geleden de wormenbak gekocht, snelle levering en zeer compleet. Op de website een heel duidelijk en handige instructiefilmpje! De bak kwam compleet met 'bedding', 'superfood', 'wkrmen' en meer. Snel geïnstalleerd en nu is het de uitdaging de beestjes een zo goed mogelijk thuis te geven zodat ze optimaal kunnen doen waar ze goed in zijn. De klantenservice is ook snel en goed bereikbaar.
js_loader

Tobias van Deursen
Soil maker

Meer info, vragen, wil je helpen?